Tootegrupid

Puuvillane nöör liha sidumiseks (240C) 100g

Tootekood: BR0008
Laoseis: Tellimisel
Hind:
2,90 €
Kogus: - +

Vorsti-singinöör on mõeldud sinkide, rulaadide, vorstide käsitsi sidumiseks. Naturaalne puuvillane materjal lubab kuumtöötlemist kuni 240°C juures.

Väga tugev, võib kasutada liha riputamiseks.

Pakend 100 g

Sarnased tooted

Manuaalne vorstiprits on valmistatud roostevabast terasest. Silikoonkattega kolb võimaldab seadet tõhusalt kasutada ja kiirendab vorstide täitmist. Lisaks on toode varustatud spetsiaalsete lehtritega, mis võimaldavad vorstisoolt täita ilma õhumullideta ja sobivad erineva läbimõõduga vorstisoolte täitmiseks.
Vorstiprits on vertikaalne ja võtab köögilaual vähe ruumi. Kinnitub lauaplaadile kinnituskruviga.

Kaasas kolm lehtrit läbimõõduga: 15, 19 ja 22 mm.

Maht 3 kg.

Kõrgus: 50 cm.

Tootekood: BR0003 ,   Laoseis: Tellimisel
59,00 €

Klambrid on mõeldud vorstide ja singivõrkude kinnitamiseks.

Komplektis 60 klambrit

Tootekood: BR0004 ,   Laoseis: Tellimisel
2,10 €

Roostevabad lihakonksud 5tk komplektis

Tootekood: BR0005 ,   Laoseis: Tellimisel
5,20 €

Röstimiseks, suitsetamiseks, aurutamiseks ja keetmiseks
Lihavõrku kasutatakse koduste toodete valmistamiseks: singid,  rulaadid ja muud lihatooted.
Tänu kvaliteetsete topelt-elastsete ja puuvillaste niitidele on see võrk väga tugev ja tagab tugeva kokkusurumise.

Spetsiaalselt valitud materjalid võimaldavad liha kuumtöötleda kuni temperatuurini 220 ° C, muutmata selle aroomi ega maitset

Tootekood: BR0006 ,   Laoseis: Tellimisel
4,49 €

Singivõrku kasutatakse omatehtud lihatoodete valmistamiseks. Võrk muudab liha suitsetamine, keetmise palju hõlpsamaks. Võrk sobib lihale, mille ristlõige on kuni 12,5cm ja kaal kuni 1,5kg. Selle kuumakindlus on + 220°C. Pärast kodus valmistatud toote töötlemist on võrku väga lihtne eemaldada. Võrgu läbimõõt on 12, 5 cm. Pikkus 5 m. Pakendis 1 tk.

Tootekood: BR0007 ,   Laoseis: Tellimisel
3,90 €