Grillrest 490x420mm

Grillrest 490x420mm

Tootekood: ST21701130
Ühik: tk
Laoseis: Tellimisel
Hind:
17,90 €
Kogus: - +
Sarnased tooted
Kuumsuitsuahi „Stoveman” on mõeldud kala-, liha- ja linnuliha suitsutamiseks. Sobib kasutamiseks koduaeda, suvilasse, turismitallu ja maakodusse. Kuumsuitsuahi on kahekambriline, mõlemad on uksega suletavad. Alumine koldeosa on mõeldud kütmiseks, mille kaudu toimub suitsutamiseks vajaliku temperatuuri tagamine. Ülemine osa on suitsutamisruum, milles asuvad viis roostevabast materjalist küpsetusresti ja koldelae kohal rasvapann mis väldib suitsutamisel rasva tilkumise koldelaele ja selle põlemamineku. Küpsetuskolde laes on toodete riputamiseks kaks 8mm ümarterasest varrast. Kuumsuitsuahi on varustatud mehhaanilise termomeetriga 0 – 220 kraadi.

Kütmiseks tohib kasutada kõiki puuliike! Küpsetuskambri põhjal tohib kasutada vaid suitsutamiseks ettenähtud puuliikide puulaastu! Stoveman kuumsuitsuahju töötemperatuur on 110 kraadist ülespoole!

Suitsuahjude sise- ja välisseinad on valmistatud 3mm lehtterasest, tulekolde põhi ja lagi 4mm lehtterasest ja uksed, rasvapann ja korstnamüts on valmistatud 2mm lehtterasest. Väliselt on Stoveman suitsuahjud viimistletud kõrgeid temperatuure taluva kuumuskindla värviga.

Ahju välismõõt: 156x60x50cm (K/L/S)
Küpsetuskambri mõõt: 77x50x45cm (K/L/S)
Küpsetusresti mõõt: 49x42cm (5tk) (L/S)
Restide vahe: 11cm
Kaal: 130kg
Tootekood: ST12120320 ,   Laoseis: Laos
499,00 €
Külmsuitsuahi „Stoveman” on mõeldud kala-, liha- ja linnuliha suitsutamiseks. Sobib kasutamiseks koduaeda, suvilasse, turismitallu ja maakodusse. Külmsuitsuahi on kahekambriline, mõlemad on uksega suletavad. Alumine koldeosa on mõeldud kütmiseks, mille kaudu toimub suitsutamiseks vajaliku temperatuuri ja suitsu tagamine. Ülemine osa on suitsutamisruum, milles asuvad neli roostevabast materjalist küpsetusresti ja kerisekivid, viimased tagavad ühtlase temperatuuri hoidmise suitsuahjus ja kerisekivide kohal/peal käib rasvapann, mis väldib suitsutamisel rasva tilkumise kerisele ja selle põlemamineku. Küpsetuskolde laes on toodete riputamiseks kaks 8mm ümarterasest varrast. Stoveman külmsuitsuahju töötemperatuur on alates 50 kraadist ülespoole (sõltuvalt siis tossutaja oskustest ja muidugi kütuse kogusest). Külmsuitsuahju üks osa (tulekode kohale, resti peale) tuleb täita kerisekividega (kulu ca 60kg), mis akumuleerivad energiat, hoides sellega ahju temperatuuri madala ja ühtlasena. Suitsuahi on varustatud ka mehhaanilise termomeetriga 0 – 220 kraadi.

Kütmiseks tohib kasutada vaid suitsetamiseks ettenähtud puuliike!

Stoveman külmsuitsuahju töötemperatuur on 50 kraadist ülespoole (mitte üle 70 kraadi)!
Suitsuahjude sise- ja välisseinad on valmistatud 3mm lehtterasest, tulekolde põhi 4mm lehtterasest ja uksed, rasvapann ja korstnamüts on valmistatud 2mm lehtterasest. Väliselt on Stoveman kuumsuitsuahjud viimistletud kõrgeid temperatuure taluva kuumuskindla värviga.

Ahju välismõõt: 156x60x50cm (K/L/S)
Küpsetuskambri mõõt: 52x50x45cm (K/L/S)
Küpsetusresti mõõt: 49x42cm (4tk) (L/S)
Restide vahe: 11cm
Kaal: 129kg
Tootekood: ST12120350 ,   Laoseis: Tellimisel
499,00 €
Suitsutuskast on valmistatud 2mm lehtterasest / sisevann 1,5mm. Väliselt on viimistletud kõrgeid temperatuure taluva kuumuskindla värviga. Suitsutuskasti põhja pannakse lepapuu laastu või muud suitsutamiseks sobivat materjali. Rasvavann täidetakse puhta liivaga ( liiva võib ka ära jätta☺ ) ja küpsetusrestile laotatakse suitsutatavad produktid ning vann asetatakse koos restiga kasti põhja laastude peale. Kast suletakse kindlalt kaanega ning tõstetakse grillile või lõkkesse kuumenema. Ca 1kg-se kala suitsutamiseks kulub keskeltläbi 20-30 minutit. Lastes fantaasial lennata võite proovida sarnaselt valmistada ka linnuliha, vorstikesi või nt. juustusaiakesi.

Kasti välismõõdud: 40 x 16 x 16 cm (küpsetusrest 36 x 13 cm)
Kaal: 7kg
Tootekood: ST12120410 ,   Laoseis: Tellimisel
49,00 €
Suitsutuskast on valmistatud 2mm lehtterasest / sisevann 1,5mm. Väliselt on viimistletud kõrgeid temperatuure taluva kuumuskindla värviga. Suitsutuskasti põhja pannakse lepapuu laastu või muud suitsutamiseks sobivat materjali.

Rasvavann täidetakse puhta liivaga (liiva võib ka ära jätta) ja küpsetusrestile laotatakse suitsutatavad produktid ning vann asetatakse koos restiga kasti põhja laastude peale. Kast suletakse kindlalt kaanega ning tõstetakse grillile või lõkkesse kuumenema. Ca 1kg-se kala suitsutamiseks kulub keskeltläbi 20-30 minutit. Lastes fantaasial lennata võite proovida sarnaselt valmistada ka linnuliha, vorstikesi või nt. juustusaiakesi.

Kasti välismõõdud: 50 x 28 x 16 cm (roostevaba küpsetusrest 47,5 x 24 cm)
Kaal: 11kg
Tootekood: ST12120400 ,   Laoseis: Tellimisel
59,00 €
Rest sobib Stovemani Profi grillile ning väiksematele suitsuahjudele
Tootekood: ST21701120 ,   Laoseis: Laos
13,90 €